Пасат Антени ООД 0 5 0 0 0

Пасат Антени ООД

  • Рейтинг
  • - Няма рейтинг
 • 5615 прегледа
0

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .

  Оставете коментар и рейтинг за фирма Пасат Антени ООД

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Спонсорирани фирми